Onze Werkwijze

Totaalrenovaties
van A tot Z.

Met Gruppo Melis komt u niet voor verrassingen te staan, dat verzekeren we u! Of het nu om kleine renovatieprojecten gaat, of om grote totaalprojecten, wij maken eerst een plan op. Op deze manier kunnen we u een eerlijke en transparante offerte bieden. Geeft u ons het startsignaal, dan regelen wij alles, van begin tot eind. Geen kosten achteraf, geen onverwachte meerkosten, gewoon duidelijkheid en kwalitatief werk, dat is waar wij voor staan!

Uw wensen
als vertrekpunt.

Door aandachtig te luisteren naar uw wensen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Met onze expertise en materiaalkennis denken we met u mee tot we samen tot een plan komen waar u alleen maar enthousiast van kan worden. We blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector, zo garanderen we een modern en duurzaam eindresultaat. We trachten steeds duidelijk te zijn in onze communicatie, en u op een correcte wijze te informeren over de status van de werken. Op deze manier streven we naar een 100% tevredenheid bij onze klanten.

Constante opvolging op
de werf.

U verwacht van ons kwalitatief en correct werk, en wij ook! Daarom is het voor ons erg belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij al onze projecten. U kan dus rekenen op een dagelijks werfbezoek, waar we alles grondig controleren en op deze manier alle problemen een stapje voor zijn. We hopen u zo onze diensten op een 100% zorgeloze wijze te kunnen aanbieden.

Onze werkwijze

 • 1. Aangename kennismaking!

  Na jouw telefoontje of e-mail komt een van onze renovatieadviseurs vrijblijvend bij je langs. We luisteren tijdens dit gesprek graag naar je verwachtingen en wensen.

 • 2. Ontwerp + keuze van de materialen

  Samen rond de tafel, met jouw of onze architect, tekenen we het ontwerp. Hierbij vormt jouw visie de rode draad.

 • 3. Raming van het budget

  We maken een realistische inschatting van de verbouwkosten op basis van jouw wensen en het budget dat je voorhanden hebt. Akkoord? Dan volgt een studieovereenkomst.

 • 4. Na het akkoord: de timing

  Met het finale ontwerp maken we de offerte op en bepalen we samen een haalbare startdatum en uitvoeringstermijn.

 • 5. Eén aanspreekpunt

  Tijdens de werken is de projectleider je vaste contactpersoon. Bij vragen kan je hem steeds bereiken.