Schrijnwerken

Schrijnwerken

Houtwerk op maat

Voor al het schrijnwerk dat we uitvoeren, werken we samen met onze vaste partners. Samen met u bespreken we uw wensen, of het nu om een simpele aanpassing of een custom idee gaat, en stellen we een plan op. Op deze manier kunnen wij na het startschot aan de slag, en regelen we alles van begin tot eind. Geen maartwerk is voor ons te gek. Ook kan u uiteraard bij ons terecht voor het plaatsen of renoveren van ramen en deuren. We beschikken over een breed gamma aan stalen die u kunnen helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Binnenkort kan u ook bij ons terecht in onze nieuwe showroom, waar we u graag tonen waar Gruppo Melis tot in staat is!

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend een offerte aan

“Snelle reactie op onze vraag naar reparatie. Zeer goed contact. Duidelijke offerte en afspraken. Denkt mee met de klant. Correcte uitvoering en opvolging van de werken. Kortom, top!”

Veerle Spiloes

Alle voorbereidingen tot in de puntjes geregeld. Totale vrijheid in keuze van materialen en zeer goed advies. Afwerking perfect. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer.”

Marc Van Doren

“Maxime en zijn team hebben zich grondig bewezen. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen tegen marktconforme tarieven. Volgende klussen bel ik graag weer”

Peter Spuijman