Gyproc & bezettingswerken

Gyproc & bezettingswerken

Gyproc ’n Roll

Uw muren opnieuw laten bezetten door Gruppo Melis, is kiezen voor precisie. Onze bezetters zorgen voor een perfecte afwerking, zelfs in de moeilijkst bereikbare hoeken. Ieders huis is hen heilig, dus zullen we uw woning altijd met respect behandelen; Voor we met bezettingswerken aan de slag gaan, zullen we altijd alles wat niet bezet wordt grondig afdekken. Ook nadat het laatste bezetsel op de muur gezet is, is voor ons het werk nog niet af. We zorgen er voor dat al het stof dat bezettingswerk met zich meebrengt ook weer verdwijnt. Achteraf is het alsof we er nooit geweest zijn, op een kraaknette, nieuw-bezette muur na!

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend een offerte aan

“Snelle reactie op onze vraag naar reparatie. Zeer goed contact. Duidelijke offerte en afspraken. Denkt mee met de klant. Correcte uitvoering en opvolging van de werken. Kortom, top!”

Veerle Spiloes

Alle voorbereidingen tot in de puntjes geregeld. Totale vrijheid in keuze van materialen en zeer goed advies. Afwerking perfect. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer.”

Marc Van Doren

“Maxime en zijn team hebben zich grondig bewezen. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen tegen marktconforme tarieven. Volgende klussen bel ik graag weer”

Peter Spuijman